Krka, yksi Kroatian suosituimmista nähtävyyksistä

Jep, Krka on yksi suosituimista nähtävyyksistä ja samalla todellinen turistirysä! Ehkä osasin sitä vähän odottaakin, mutta kyllä siinä luonnon kauneus jäi vähän varjoon kun jonossa joudut kulkemaan ja varomaan etette tönäise ketään alas pikkospuilta. Tai että kukaan ei tönäise sinua!

Kävime parivuotta sitten Plitvicen hieman vastaavassa puistossas pohjoisemmassa Kroatiassa ja Plitvice oli kyllä huomattavasti vaikuttavampi. Olihan Plitvicessäkin paljon ihmisiä, mutta massat levittäytyivät suuremmalle alueelle eikä tullut niin massaturismi oloa.

Krka on suosittu sillä se on vain noin 1,5h ajomatkan päässä Splitistä kun Plitviceen matkaa on se 3-4h. Krkassa pääsee myös uimaan vesiputouksien juureen, joka varmasi kiinnostaa monia. Ihan jees päiväretkikohde ja hyvä varsinkin lapsiperheille, mutta jos voit valita Krkan ja Plitvicen välillä, mene Plitviceen!

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *