Uusi vuosi, uudet kujeet

Tässä on blogi jäänyt syksyn, talven ja jo keväänkin aikana valitettavasti vähän paitsioon. Kiirettä voi aina syyttää, mutta kyllä näitä tekosyitä löytyy muitakin. Rehellisesti sanottuna väsymys on ollut aika kova ja jaksaminen koetuksella. Syytä tähän en varsinaisesti osaa sanoa. Lieneekö sitten kaamosväsymystä tai liittyen myastheniaan.. toki töissäkin on pitänyt kiirettä, mutta en ainakaan tunnista kokevani minkäänlaista työstressiä. Itseasiassa stressi tässä lievittyi vähän töiden suhteen, sillä sain tiedon jatkosta ainakin tämän vuoden loppuun. Määräaikaisen pätkätyöläisen iloja 😀
Nyt kuitenkin kun kevät on tässä jo hyvässä vauhdissa, niin olisi hyvä päivittää kuulumisia ja vähän suunnitelmia tälle vuodelle.

Aloitetaan siis ”alusta”: Viime lokakuussa pääsi tosiaan tapahtumaan sellainen vahinko, että kihlauduimme avopuolisoni kanssa ja nyt on kaiken muun lisäksi häätouhut pyörineet mielessä. Olen lähinnä keskittynyt tilan löytämiseen, sillä järkytyin siitä, että tilat tosiaan varataan jo pariakin vuotta aiemmin! Tämän vuoksi en esim. saa enää sitä paikkaa minkä olisin halunnut ja mistä näen edelleen päiväunia. Mutta onneksi tämäkin taitaa tässä ratketa ihan pian ja katsotaan kerronko asiasta jotain jo etukäteen 😉 Jatkossa blogissa siis tulee hääteema varmaan vilahtamaan silloin tällöin, mutta mitään hääblogia en ole tästä tekemässä. Useimmilla häämessuilla on tässä alkuvuonna tullut jo vierailtua ja niistä voisin jopa muutaman sanan jossain välissä kirjoittaa.

Suuria suunnitelmia on myös reissuille tai halua ainakin! Australiassa tuli nyt tosiaan vuodenvaihteessa käytyä ja reissu oli aivan mahtava! Tästä on tulossa kattavat postauksest kunhan saan kuvat seulottua ja aikaiseksi muistella kaikkea mahtavaa. Onneksi tuli taas kirjoitettua matkapäiväkirjaa, joten se helpottaa asiaa. Reissu oli kuitenkin myös taloudellisesti sen verran suurempi sijoitus, että hetkeen ei ehkä liikuta minnekään.

Pojat olivat taas laskettelureissulla Åressa, mutta sen jätin sovinnolla väliin. Säästellen sekä kukkaroa että lomapäiviä. Kävi tässä kuitenkin niin, että matkakuume nousi liian pahaksi ja pääsiäistä piti lähteä viettämään Irlantiin. Tämäkin juttu on kirjoitusjonossa.

Takaraivossa on edelleen ajatus Japanista ja Islannista, joista puhuin jo viime vuoden puolella. Myös kaupunkilomat Barcelonaan ja Kööpenhaminaan kiinnostavat. Ajatus olisi myös päästä juhlimaan kolmikymppisiä, joko loppuvuonna oikeana päivänä tai sitten jo kesällä vähän etukäteen. Jep, tähän vuoteen osuvat sekä omat että todella monen kaverin kolmekymppiset. Aika rientää aikamoista vauhtia.
Jo perinteeksi muodostunut automatka Eurooppaan on varmaan tulossa kesällä. Tällä kertaa kyllä vähän lyhyempänä, sillä tarjolla olisi noin 4vk kesälomaa. Kohteet ovat vielä vähän auki, mutta haluaisin tällä kertaa lähteä liikkeelle Ruotsin kautta ja suunnata ainakin Sveitsin kautta Pohjois-Italiaan. Lisäksi isäni täyttää pyöreitä tänä vuonna ja sitäkin varten minulla olisi takataskussa yksi reissuidea toteutettavaksi.

Tavoite olisi myös kunnostautua liikunnan saralla. Alkuvuonna aukesi uusi M&M Kupittaa ja uusi sali onkin tuonut mukanaan hieman motivaatiota. Puitteet ovat aika viimeisenpäälle vaikka esim. Koulukatuun verrattuna on paikka hieman ahtaantuntuinen. Haluaisin todella yrittää elvyttää juoksu harrastustani uudelleen ja kyllähän silmissä siintää myös ne häät ja hääkunto 2019. Tavoitteita siis on ja nyt pitäisi saada vielä se motivaatio kuntoon!
Myastheniaan liittyen tilanne on edelleen aika hyvin hallinnassa ja siksi nuo urheilu tavoitteetkin ovat taas kirkkaimmin mielessä. Helmikuussa kävin neurolla kontrollissa, mutta siellä ei havaittu mitään kummallista. Toivon, että tähän väsymykseen saisi jotain helpotusta ja ehdotinkin jos saisin efedriiniä kokeiluun, mutta tästä ei neurologi oikein innostunut. Halusi ensin laittaa minut kilpisrauha-arvojen tarkistukseen ym. kattavampiin verikokeisiin. Ihan hyvä joo, mutta en usko syyn löytyvän niistä. Efedriini on doping aineenakin käytettävä lääke, joka piristää ja vahvistaa mestinonin vaikutusta. Sain tästä vihjettä muutamalta muulta kohtalontoverilta, jotka sitä suosittelivat.

Tässä nyt lyhyesti ja ytimekkäästi vähän talven tapahtumista ja tämän jälkeen pyrin pitämään blogia taas paremmin ajan tasalla. Ja niin Klara Vappen! Sateisen sään vuoksi en itse tänään lähtenyt picnikille vaan olen makoillut koko päivän sohvalla. Ansaittu vapaapäivä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *