Ota yhteyttä ja Yhteistyö

Kuulen mielelläni palautetta blogista, otan vastaan postaustoiveita sekä ehdotuksia yhteistyöstä! Blogista saa antaa vapaasti sekä risuja että ruusuja ja kaiken palautteen pyrin myös ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Palaute ja kommentit ovatkin enemmän kuin tervetullutta. Ole yhteydessä osoitteeseen elamanpituinenmatka(a)gmail.com.

Jos asiasi koskee tavalla tai toisella Myastheniaa, niin varsinkin tässä asiassa haluan olla apuna niin paljon kuin mahdollista. Meitä on suomessa vähän ja tiedon jakaminen puolin ja toisin hyödyntää yleensä kaikkia.

Yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tuotteiden ja palveluiden on kuitenkin oltava omaan arvomaailmaani sopivia ja itselleni mieluisia. Seison mielelläni sellaisen asian takana johon itse uskon. Mahdollinen blogiyhteistyö tulee olemaan blogissa erikseen merkittynä ja kootusti yhteistyöpostaukset löytyvät jatkossa yhteistyö-tunnisteen alta. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, laita viestiä osoitteeseen elamanpituinenmatka(a)gmail.com.