Blogin takana

 

Tervetuloa ja mahtavaa, että löysit blogiini.

usa

Blogi on perustettu vasta maaliskuussa 2017, mutta ajatus siitä on muhinut mielessäni jo kauan. Blogin pääasiallinen sisältö keskittyy matkailuun, kulttuuriin ja hyvään ruokaan sekä elämääni neurologisen sairauden, Myasthenia graviksen, kanssa. Tästä voit lukea aiemmin blogiin postaamani esittelyn itsestäni: Moikka Maailma!

Matkailu urani alkoi kuusivuotiaana, jolloin olimme perheeni kanssa ensimmäisellä oikealla ulkomaan matkalla (josta myös muistan jotain) Ranskan Nizzassa. Tämän jälkeen Euroopan kohteita, lähinnä pääkaupunkeja, tuli perheen kanssa kierreltyä jonkin verran. Äitini oli ammatiltaan matkatoimistovirkailija, joten mistä lie on matkageeni periytynyt 😀

Teini-iässä matkailu taantui, kunnes sitten lukion aikana elvytin sen itse uudelleen. Tavattuani avopuolisoni, olemme sitten yhdessä reissanneet melko paljon ja kaukomaille olen eksynyt ystävien kanssa. Matkailtua on siis tullut enemmän ja vähemmän, lähemmäs ja kauemmas. Pidempiä aikoja en ole ulkomailla ollut tai siellä asunut, mutta tämänkin asian haluaisin vielä mahdollisuuksien mukaan korjata.

usa

Valokuvaus on vielä myös asia jota haluaisin kehittää ja jota varten tulisi hankkia myös se ihan oikea kamera.. Tällä hetkellä suurin osa kuvista on kuvattu Samsung S5 Neo matkapuhelimella. Tämä yksinkertaisesti siksi, että olen melko laiska, enkä jaksa kantaa tavaroita mukanani. Kännykkä puolestaan on aina taskussa. Väillä kuvia tulee otettua Canon PowerShot SX230 HS Digital kameralla ja seuraava hankintani on kyllä GoPro vedenalaista elämää varten!

Mutta mahtavaa, että olet mukana ja jos on jotain kysyttävää niin yhteydessä voi olla elamanpituinenmatka(a)gmail.com, seurata instagramissa: @saricarolina tai käydä tykkäämässä facebook sivusta.